luni, 29 iunie 2015

Locuiti la casa si aveti copii? Doriti oua de gaina la cel mai mic pret?

Saptamana trecuta am fost in vizita la niste prieteni care au renuntat la apartamentul din Bucuresti si s-au mutat la o casa in apropiere de dragul fetitei lor. Au ales o casa cu o curte mai spatioasa in care cea mica sa se poata juca in voie. Asa credeau ei. La doar cateva luni de cand s-au mutat terenul de sport a fost transformat intr-o tanara livada in care acum racaie libere o familie de gaini. Un cocos. 6 gaini si un grup de pui pe care nu am reusit sa-i innumar. Am inteles ca aceasta a fost dorinta micei lor printese, printesa care intre timp a decis sa fie tarancuta.

Toti trei sunt fericiti de noii membri ai familiei.



Mama este bucuroasa ca primeste oua proaspete in fiecare dimineata si ca are cui sa le dea resturile de la bucatarie. De la cotoarele de fructe si pana la rosiile strivite.

Tatal este bucuros ca fata sa petrece cam toata ziua afara si ca invata sa fie responsabila. El se ocupa discret de schimbarea asternutului si indepartarea murdariei.

Fata este cea mai fericita. Are si ea puii ei. Si mai are propriile gaini care fac oua. Oua pe care ea le strange in fiecare dimineata si i le duce mamei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu